SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stenungsunds Judoklubb
Tävlingar

ANMÄLAN TILL TÄVLING/LÄGER I SMOOTHCOMP

 

OBS! BETALA INGENTING SJÄLVA I SMOOTHCOMP. Hoppa över betalningssteget. Kassören kommer att bekräfta er anmälan och betala den.

 

Steg 1 – skapa konto

Gå till https://smoothcomp.com/sv . Tryck på knappen “Skapa konto”. Ser du ingen knapp kan du behöva trycka på menyikonen, den med tre streck, och välja “Skapa konto”. Fyll i efterfrågade uppgifter och acceptera villkoren. Kontrollera din mejl och verifiera kontot.

Om du är förälder kan du först skapa ett konto till dig själv. Därefter kan du i menyn gå till “Hantera profiler” och skapa en profil för barnet som kopplas till dig själv. Efter att du har skapat profilen för barnet, tryck på profilen i menyn för att byta till den. Välj “Inställningar” och var noga med att fylla i födelsedatum och bältesgrad.

 

Steg 2 – koppla kontot till Stenungsunds Judoklubb

Se till att du har valt barnets profil i menyn. Öppna menyn och välj Inställningar.

Gå till “Bli klubbmedlem” eller “Join academy”. Sök fram "Stenungsunds JK". Tryck acceptera.

 

Steg 3 – anmäl dig till tävlingar

Börja med att fråga din tränare om du får anmäla dig till den tänkta tävlingen/lägret. Leta därefter upp tävlingens/lägrets sida på Smoothcomp (Tips, tävlingar/läger med direktlänk till Smoothcomp finns i våran kalender) och tryck på tävlingen/lägret som du vill delta på. När du har kommit till sidan för tävlingen/lägret, tryck på knappen “Anmäl dig här” eller liknande. Välj profilen som ska tävla. Kontrollera så att alla uppgifter stämmer. Observera att nästan alla tävlingar kräver att du har fyllt i födelsedatum, bältesgrad och vikt. Tryck på “Spara och fortsätt”. Välj vilken tävlingsklass som gäller. Du kan bara välja klasser som matchar din ålder och bältesgrad. Tryck på “Anmäl”, läs igenom villkoren och acceptera. Tänk på att anmäla dig senast två dagar innan det senaste anmälningsdatumet som står på Smoothcomp, detta för att kassören skall hinna betala anmälningsavgiften. Anmälan är inte giltig förrens anmälningsavgiften finns på den arrangerande klubbens konto.

 

Om det kommer upp någonting om betalning, så betala inte själv! Klubben står för anmälningsavgifter och betalning sker av klubben i samband med att vi går igenom anmälningarna och bekräftar. Undantag kan finnas för läger då klubben i dagsläget står för en maxkostnad på 600kr i anmälningsavgift.

 

Länk till Svenska judoförbundets instruktion (med bilder) för att skapa konto samt anmäla sig till tävlingar:

https://svenskjudo.smoothcomp.com/sv/federation/90/news/533

 

Åldersindelningar:

U9 = ni som fyller 7-8 år under året.
U11 = ni som fyller 9-10 år under året.
U13 = ni som fyller 11-12 år under året.
U15 = ni som fyller 13-14 under året.
U18 = ni som fyller 15-17 under året.
U21 = ni som fyller 18-20 under året.
SENIOR = ni som fyller 21 eller mer under året.

VETERAN = ni som fyller 30 eller mer under året.

Hitta tävlingar

I våran kalender finns det inlagt tävlingar och läger. Kalendern hittar du högst upp på sidan, eller klicka här.

 

Vill du leta tävlingar själv gå in på https://svenskjudo.smoothcomp.com/sv/federation/90/events/upcoming

så får du alla kommande event för judo i sverige sorterat på datum.

 

Du kan även hitta tävlingar och läger på Svenska judoförbundets kalender, den hittar du här: https://judo.se/kalender/

 

OM man är intresserad av att anmäla till tävling eller läger skall detta förankras och diskuteras med närmsta ansvarig tränare i den grupp man tränar INNAN man anmäler sig.

Då ledare i klubben inte alltid är tillgängliga att åka med på samtliga tävlingar och läger, är det av yttersta vikt att föräldrar ställer upp med denna service.

 
Sponsorer
Länkar
Länkar