SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stenungsunds Judoklubb
Att stödja ditt barn och er klubb

Föräldrar är viktiga! Men att ha barn i vår klubb innebär inte bara att hämta och lämna barnen på träningarna.

Klubbens uttalade målsättning är i stället att alla skall känna delaktighet i framgång såväl som i motgång för vår klubb.

 

Följande föräldravettsregler är centrala:

  • Följ så ofta som möjligt ditt barn på träning och tävling.
  • Visa ditt barn uppmärksamhet även om framstegen inte alltid är så stora.
  • Kritisera aldrig ditt barn vid ett misslyckande.
  • Framgång inom judon får aldrig bli viktigare för dig än för barnet.
  • När klubben har en aktivitet så delta gärna med hela familjen.

 

Klubben har en omfattande egen tävlingsverksamhet med två stora tävlingar årligen. Det åligger dig som förälder att aktivt medverka som funktionär vid minst en av dessa tävlingar varje år, enligt lista eller kallelse.

Att ha ett barn som är aktivt inom Stenungsunds Judoklubb förutsätter alltså en viss föräldraaktivitet som inte är frivillig.

 

För att säkerställa kompetensen vid tävlingar skall därför minst en förälder ha genomgått funktionärskursen som klubben kontinuerligt arrangerar. Föräldern skall därefter kunna bidra fullt ut vid våra tävlingar, vilket innefattar bl a invägningsrutiner, protokollförande samt hantering av tids- och poängtavlor.

 

Denna kunskap är även viktig för din förståelse för ditt barns judoutövande samt bidrar till känslan att vi gemensamt kan vara stolta över klubbens aktiviteter

 
Sponsorer
Länkar
Länkar