SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stenungsunds Judoklubb
Nybörjargruppen barn
Nybörjargruppen (barn)

Nybörjargruppen är en grundkurs i judo. Den löper över två terminer där barnen först får lära sig fallteknik och annat som är viktigt för att börja med judotekniker som kast och fasthållning. Dessa tekniker lär sig barnen efter en löpande plan. När andra terminen är slut har barnen lärt sig sju kasttekniker och fyra fasthållningar och får som bevis på det ett gult bälte och de får även börja tävla i judo. Efter detta flyttas barnen över till fortsättningsgrupp och vandringen mot orange, grönt, blått, brunt och kanske också svart bälte börjar. Nybörjargruppen startar i slutet av augusti och slutar i slutet av april varje år.

 

Nybörjargruppen är för barn från 8 år och uppåt. Om man börjar från terminsstart har man möjlighet att prova på tre gånger innan man behöver betala medlemsavgift.

Första gången man kommer har man en mjuk långärmad tröja samt mjuka byxor med långa ben. När man bestämt sig för att stanna i gruppen köper man en dräkt på klubben. Den kostar cirka 400 kronor.

Innan man kommer första gången måste man göra en anmälan i ett formulär som finns under följande länk: Anmälningsformulär

 

Välkomna!

 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorer
Länkar
Länkar