SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Stenungsunds Judoklubb
Vill du börja träna Judo? Vi har träningsgrupper för alla!

 

Vi har 4st grupper där vi tar in nybörjare.

 

Knattejudo för barn från 6 år med förälder. I denna gruppen ligger fokus på lek och grundläggande träning, såsom balans, koordination och fallteknik.

Läs mer här: https://www.stenungsundsjudoklubb.com/start/?ID=8243

 

Nybörjargruppen (barn) är en grundkurs i judo för barn från 8 år. Den löper över två terminer där barnen först får lära sig fallteknik och annat som är viktigt för att börja med judotekniker som kast och fasthållning. Startar i slutet av augusti och slutar i slutet av april varje år.

Läs mer här: https://www.stenungsundsjudoklubb.com/start/?ID=8425

 

Nybörjarkurs Ungdom / Vuxen Detta är en nybörjarkurs för undomar och vuxna från 16 år och uppåt. Kursen kommer att löpa över vårterminen och består av 16 träningstillfällen där du får lära dig judons grundläggande tekniker och värdegrund. I slutet av kursen erhåller man gult bälte.

Kursen startar i januari/februari och avslutas i maj/juni varje år

Läs mer här: https://www.stenungsundsjudoklubb.com/start/?ID=8484

 

Judo för alla Träningen anpassas individuellt med fokus på förmåga, syftet är också att fokusera på vad man kan göra istället för vad man inte kan göra. Träningen är lämplig från 7-8 år och uppåt alla kan vara med på något sätt.

Läs mer här: https://www.stenungsundsjudoklubb.com/start/?ID=8502

 

Som bonus har vi även våran Judo-Fitnessgrupp. Denna träning är öppen för samtliga. Tanken med denna grupp är att köra judogympa, fysträning på ett enkelt sätt. I denna gruppen tränar vi inte judotekniker eller brottas på mattan.

Läs mer här: https://www.stenungsundsjudoklubb.com/start/?ID=8493

 

 

Har du erfarenhet från judo sedan tidigare? Då har vi 3st grupper att välja på.

 

Ungdomsgruppen är för de som graderat sig till minst 5 kyu (gult bälte). Ålderskategori: 9 - 13,14 år

Läs mer här: https://www.stenungsundsjudoklubb.com/start/?ID=8466

 

Ungdom Avancerad är för de som graderat sig till minst 5 kyu (gult bälte). Ålderskategori: ca 13-14 år upp till veteran. Grader: 5 kyu (gult bälte) tom Dan-grader (svart bälte). Mer tävlingsinriktad och avancerad judoträning, vilket inte betyder att man måste tävla. Det väljer man helt själv.
 
Katagruppen här tränar vi tillsammans antingen för gradering eller för att det är kul med kata.
Kata - man utför judotekniker enligt ett förutbestämt mönster.
 
Sponsorer
Länkar
Länkar